Positieve cultuur rendeert

Je presteert beter als je je gewaardeerd en positief voelt. Zelfvertrouwen en creativiteit nemen toe. Bovendien als er toch iets fout gaat, is het makkelijker om optimistisch te blijven. Positiviteit is bevorderlijk voor relaties en onderlinge communicatie. Meer open en meer geneigd tot delen, terwijl je je vaak afsluit als je je minder goed of beroerd voelt. Positieve emoties verbreden het denk -en gedragspatroon en de veerkracht. In een positieve cultuur wordt goed al snel beter,  omdat dat juist energie geeft. Kijken naar wat er nog meer mogelijk is. M.a.w. het ontginnen van  het positief potentieel dat er is. Uiteindelijk kunnen er zelfs buitengewone prestaties neergezet worden. Dan ook nog samen buitengewoon presteren dat naar meer smaakt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord